Afvoer ontstoppen Leeuwarden

Een afvoer ontstoppen is niet uw meest favoriete klus. U zult zich ook amper kunnen voorstellen dat er mensen zijn die het wel erg leuk vinden, zoals onze riooldeskundigen in Leeuwarden! Wat is uw probleem en wat kunnen wij eraan doen? Hier vindt u een overzicht van onze oplossingen!

1. Geblokkeerde afvoer toilet verhelpen
Onze expert kan met een frees de afvoer van uw toilet schoon schuren zonder het keramiek of de leidingen te beschadigen. Zitten er doekjes of maandverband vast? Dan kan de blokkade ook met een reguliere ontstoppingsveer verholpen worden. Soms moet het toilet wel gedemonteerd worden voor de expert bij de blokkade kan komen.

2. Geblokkeerde gootsteen of wasbak oplossen
In de afvoer van een gootsteen of wasbak kunnen veel haren en zeepresten blijven steken. Onze expert kan de sifon losmaken en controleren op vuil. Met waterdruk of met een frees kan de blokkade ook worden verwijderd, afhankelijk van wat de expert het meest nodig acht.

3. Geblokkeerde afvoer douche of bad verhelpen
Alles wat uw wasbak kan blokkeren, kan ook de afvoer van uw bad of douche dicht laten slibben. De sifon openen van een douche gaat meestal niet zonder de vloer open te hakken. De specialist zal daarom eerder voor andere middelen kiezen. Onder een bad kan de sifon nog wel zichtbaar zijn. De expert kan deze onderzoeken op vuil of hij gaat direct aan de slag met een verenmachine of een hogedrukapparaat.

4. Geblokkeerde dakgoot of regenpijp oplossen
Bij weer en wind kunnen uw regenpijp en dakgoot overbelast raken door zand en bladeren. Onze expert klimt dan graag het dak voor u op om het vuil handmatig te verwijderen en de dakdelen schoon te spuiten. Soms moet de regenpijp van de muur worden gehaald om de pijp schoon te spuiten.

Kosten afvoer ontstoppen Leeuwarden

Een afvoer ontstopping kan op verschillende manieren plaatsvinden. Daarom vermelden we liever geen vaste prijzen, tenzij u telefonisch tot in detail kunt omschrijven wat het probleem precies veroorzaakt. Niet alle klanten kunnen echter meteen zien wat het probleem is: leidingbreuken en wortelgroei zijn bijvoorbeeld niet te herkennen zonder rioolinspectie, maar ze kunnen wel ernstige verstoppingen veroorzaken. Onze specialist moet dus bij elke opdracht antwoord zoeken op de volgende vragen:

  • Waardoor wordt de verstopping veroorzaakt?
  • Hoe hardnekkig is deze blokkade?
  • Hoe diep zit de blokkade?
  • Met welk gereedschap kan de verstopping het beste verholpen worden?
  • Is er misschien sprake van een ernstiger rioolprobleem? Is inspectie dan noodzakelijk?
  • Hoeveel werkuren zal het afvoer ontstoppen in beslag nemen? Is er meer tijd nodig dan aanvankelijk gepland, bijvoorbeeld door onvoorziene complicaties?

Service bij afvoer ontstopping in Leeuwarden

Jammer genoeg kunt u niet zelf alle rioolproblemen oplossen. Vaak ontbreekt de juiste kennis of u heeft er simpelweg geen tijd voor! Onze rioolvakmannen komen allemaal uit Leeuwarden of omstreken en kunnen snel bij u zijn. Belt u nu voor een afspraak, dan wordt u binnen 24 uur geholpen.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!