Riool ontstoppen Leeuwarden

Een rioolontstopping in Leeuwarden doen wij graag voor u!

U heeft alles geregeld om uw woning of bedrijf zo comfortabel mogelijk te maken. Mooie meubels, goede verwarming en goed werkend sanitair. Maar wat als dat sanitair op een dag niet meer werkt door een verstopping? U merkt dan vrij snel wat u tekortkomt! Gelukkig hebben wij een zeer ervaren specialist voor u klaarstaan. Uw riool ontstoppen? Het kan vandaag nog, of eigenlijk… wanneer u maar wilt.

Uw riool ontstoppen: wat is de oorzaak?

We weten nog niet wat er precies bij u aan de hand is, maar onze experts zijn al verschillende oorzaken van verstoppingen tegengekomen. Misschien herkent of vermoedt u al iets van het volgende:

 1. Uw riool is geblokkeerd geraakt door een voorwerp of door een teveel aan resten.
 2. In de hoofdleiding zit een blokkade, waardoor er meerdere voorzieningen niet meer werken.
 3. Door een ernstiger rioolprobleem ontstaan er (regelmatig) blokkades. Hierbij moet u denken aan scheuren of breuken in leidingen, wortelgroei of verzakking van het riool.

Uw riolering ontstoppen: wat doet uw vakman?

 • De specialist komt langs en onderzoekt het probleem.
 • Hij kiest het gereedschap voor de rioolontstopping.
 • Hij ontstopt uw riool met een mechanische veer of een hogedrukreiniger, afhankelijk van de aard en de ernst van de blokkade.
 • Zit de blokkade te diep? Dan moet deze worden opgespoord met een rioolcamera.
 • Komt de specialist meer problemen tegen? Dan zal hij de werkzaamheden moeten aanpassen. Dit bespreekt hij vooraf met u.
 • Is de blokkade verwijderd? Dan kunt u weer gebruik maken van uw sanitair!
 • U rekent af met PIN.
 • U kunt onze specialist altijd nog bellen als u advies nodig heeft.

Kosten rioolontstopping Leeuwarden

U wilt zo snel mogelijk geholpen worden en dat zal ook gebeuren! Maar hoe zit het met de kosten voor het ontstoppen van uw riool? Helaas kunnen wij geen vaste prijzen opgeven. Dit heeft alles te maken met de aard van de werkzaamheden. Voor de ene opdracht zijn namelijk meer tijd en materialen nodig dan voor de andere. Wel kunt u ons alvast bellen voor een prijsopgave. Onze expert maakt graag al kennis met u!

Waarom niet zelf uw riool ontstoppen?

Als u te maken krijgt met een blokkade in uw riolering, dan voelt u al lichte paniek. Want zelf een riool ontstoppen kost veel tijd en de kans dat u erin slaagt is niet altijd gegarandeerd. Probeert u het toch, dan willen wij u alvast waarschuwen voor de volgende middelen:

 1. Chemische ontstoppers bevatten veel agressieve bestanddelen. Ze verontreinigen het milieu en kunnen uw leidingen beschadigen.
 2. Ontstoppingsveren kunnen weliswaar door alle bochten gewurmd worden, maar een enkele keer uitschieten is al genoeg om uw leiding te doorboren of uw sanitair te bekrassen.
 3. Zelf aan de slag gaan met een hogedrukreiniger kan, maar u moet uitkijken dat het water niet terugschiet. Dit kan sneller gaan dan u denkt!

Uw riolering ontstoppen in Leeuwarden? Wij komen eraan!

Speelt u liever op veilig? U doet er dan goed aan om onze specialist in Leeuwarden te bellen. Een riolering ontstoppen kan efficiënt en voor een eerlijke prijs. U belt ons voor een afspraak en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen. Ook in het weekend en op feestdagen!

Riool ontstoppen Leeuwarden?

Wij staan 24/7 voor u klaar!