Wc ontstoppen Leeuwarden

Hoe kan het toch dat wc’s altijd op het verkeerde moment geblokkeerd raken? Terwijl u zich dit afvraagt, bent u misschien al met een rubberen ontstopper in de weer. Zou u dit echt doen? Met ons gereedschap gaat wc ontstoppen namelijk sneller! Onze riooldeskundige uit Leeuwarden staat na uw telefoontje binnen een mum van tijd voor uw deur.

Voordelen van professionele wc ontstopping

Als u een specialist inschakelt, dan verwacht u ook dat hij zijn werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoert. Voor een goede prijs uiteraard. Maar als u onze expert belt, beloven we u meer dan dat!

 • U kunt rekenen op milieuvriendelijke ontstoppingsmethodes.
 • U krijgt vrijblijvende adviezen over het onderhoud van uw wc en riolering.
 • Onze expert komt uit uw regio. Zo houden wij de voorrijkosten betaalbaar!
 • Onze expert is ook in het weekend en op feestdagen werkzaam.
 • Ook na ingreep mag u onze expert altijd bellen voor vrijblijvend advies.

Uw wc ontstoppen: wat zijn de oplossingen?

De wc moet zo snel mogelijk verlost worden van de blokkade. Dat is één ding wat zeker is! Om dit zonder schade te kunnen doen, moet onze expert het juiste gereedschap kiezen. Hij pakt bijvoorbeeld een frees, een hogedrukreiniger of een ontstoppingsveer.

 1. Met een frees kan vuilaanslag uit de afvoer worden geschuurd. De frees wordt zo afgesteld dat deze niets kan bekrassen, laat staan doorboren.
 2. Hardnekkige verstoppingen worden meestal met waterdruk verwijderd.
 3. Verstoppingen door wc-papier, maandverband of vochtige doekjes kunnen (ook) met een gewone ontstoppingsveer verwijderd worden.
Zit de blokkade te diep? Dan kan onze expert besluiten om een inspectie uit te voeren. Dit doet hij met een rioolcamera of met een rookgenerator. Dit laatste apparaat kan ingezet worden als er (ook) sprake is van stankoverlast.

Kosten wc ontstoppen Leeuwarden

Onze prijzen staan altijd in verhouding tot onze diensten. Dat is belangrijk, want we willen graag een goede band opbouwen met onze klanten. We kunnen alleen (nog) niet zeggen hoeveel de ingreep u precies gaat kosten. Dat heeft te maken met het feit dat niet alle blokkades op dezelfde manier verwijderd kunnen worden. Bovendien kan onze expert nog onverwachts op (ernstigere) problemen stuiten, zoals een leidingbreuk. Natuurlijk kunt u ons wel alvast bellen voor een kostenraming.

Drie gouden tips voor een goed werkende wc

Liever geen verstoppingen meer? Dat kunnen we ons helemaal voorstellen! Daarom hebben onze specialisten drie gouden tips voor u. Deze hebben zij al met vele klanten gedeeld!

 1. Giet olie, jus of frituurvet nooit in uw wc.
 2. Schoonmaakazijn voorkomt kalkaanslag in uw wc.
 3. Gebruik dun wc-papier. Dik papier veroorzaakt eerder verstoppingen.

Bel ons voor uw wc ontstopping in Leeuwarden!

Voor Leeuwarden en omgeving hebben wij altijd een enthousiaste en ervaren expert klaarstaan. U belt voor een woning of voor een bedrijf? Wij helpen iedereen uit de nood! Ook in het weekend en op feestdagen parkeert onze specialist zijn busje voor uw deur als u dat wenst. Heeft u nog vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons en u krijgt hulp van een zeer ervaren en vriendelijke rioolvakman.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!